Boek een prachtig Argentijnse Tango dansoptreden

Laat uw evenement schitteren met een onvergetelijk stijlvol Argentijnse tango dansoptreden!

Ontdek de magie van deze betoverende dans bij uw bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement. Onze professionele tangodansers zullen een show geven die uw gasten niet snel zullen vergeten.

Waarom onze tango dansoptreden boeken?

Onze Argentijnse tango optredens zijn een ervaring op zich, een reis door de rijke geschiedenis van de tango, die gepresenteerd wordt in een hedendaags jasje. Elk optreden wordt met zorg samengesteld en afgestemd op uw specifieke wensen, zodat u een unieke ervaring zult beleven. Onze dansers zorgen voor een onvergetelijke ervaring en entertainment.

Ontmoet onze professionele tango dansers en muzikanten.

Onze dansers zijn ervaren en hebben een liefde voor tango. Desgewenst kunnen we het dansoptreden aanvullen met live muziek verzorgen. We hebben ook veel tangomuzikanten in ons netwerk. 

Hoe boekt u een tango dansact?

Het is heel eenvoudig. Vul ons online formulier in met uw voorkeuren en evenement details. Of u nu een thema in gedachten heeft of advies nodig heeft over de integratie van tango in uw evenement, wij staan voor u klaar. We nemen snel contact met u op om alles door te nemen en bieden een vrijblijvende offerte.

Wat maakt onze tango shows uniek?

Elk optreden is uniek en past perfect bij de sfeer en het thema van uw evenement. Of het nu gaat om een intieme setting of een groots bedrijfsfeest, wij zorgen ervoor dat de show door een naadloze aanvulling is. We hebben een breed scala aan acts, choreografie├źn, van traditioneel tot modern, en garanderen professionaliteit.

Meer weten? 

Neem contact op met Priv├ęles Tango om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn er klaar voor om uw evenement te verrijken met de passie en elegantie van de Argentijnse tango.