Ga voor een proefles Argentijnse Tango. Probeer tango vrijblijvend uit!

Altijd al de Argentijnse tango willen leren dansen of ben je al bezig en wil je graag beter leren dansen? Dan een Proefles Argentijnse Tango van privéles Tango een goed idee.

Wat is een proefles Argentijnse Tango?

Een proefles bij Privéles tango duurt meestal 1 uur. Na de les bespreken we hoe je het ervaren heb en of je het leuk vindt om door te gaan. Dat kun je dan beslissen of er even over nadenken en er later op terugkomen. Als je vervolgens besluit om door te gaan, is het mogelijk om afspraken te maken over het aantal lessen, de duur en de vergoeding.

Privéles Tango biedt diverse proefles mogelijkheden aan:

  • Een algemene proefles voor beginners: Je krijgt wat informatie over de Argentijnse Tango, de basis stappen, de etiquette, de sociale activiteiten die er zijn en we bekijken samen hoeveel tijd je nodig hebt om de basis onder de knie te krijgen.
  • Een proefles voor intermediate en / of gevorderde tango dansers: Als je al kunt dansen maar je techniek wilt verbeteren dan gaan we met een proefles bepalen hoe je ervoor staat en op welke punten je je dansniveau en techniek graag wilt verbeteren.
  • Een proefles in een specifieke dansstijl: De Argentijnse tango kent vele stylen en vormen. Zo is er een tango walz, een milonga, tango salon (zowel open als close embrace) maar ook Neo tango, waarbij er sprake is van andere moderne muziek en manieren om te dansen. Het is ook mogelijk om een proefles aan te gaan voor een specifieke stijl zowel voor beginnende dansers als intermediate of gevorderde dansers.

De voordelen van privé proefles Argentijnse Tango:

  • Je hebt geen danspartner nodig
  • Je krijgt 100% aandacht
  • Je leert meteen dansen met een ervaren tangoleraar
  • Flexibele tijden
  • Mogelijk bij je thuis* of op locatie

* De Proefles Argentijnse Tango kan ook bij je thuis gegeven worden. Er komen dan wel reiskosten bij.

Maak nu kennis via een Proefles Argentijnse Tango! Je krijgt dan:

  • Een privé proefles Argentijnse Tango van 60 minuten (effectief 50 minuten). Anders bij sommige proeflessen voor groepen kunnen privé proeflessen niet gratis worden aangeboden. Maar wel tegen een korting!

Prijzen:


Interesse?

Neem contact op, je wordt teruggebeld voor extra informatie.