Alternatieve relatietherapie met Argentijnse Tango: De sleutel tot meer verbinding in je relatie

Alternatieve relatietherapie met Argentijnse Tango: De sleutel tot meer verdieping en verbinding in je relatie

Heb je beginnende relatieproblemen of wil je simpelweg graag meer verdieping en connectie in je relatie? Ben je op zoek naar een alternatieve vorm van relatietherapie? Dan is Argentijnse tango misschien wel dé oplossing voor jou en je partner. Een unieke manier om aan je relatie te werken, waarbij de Argentijnse tango wordt ingezet als middel om communicatie, intimiteit, passie en verbondenheid te verbeteren.

Argentijnse tango relatietherapie: meer connectie en verbinding

Zoek je een alternatief of aanvulling voor relatietherapie? Argentijnse tango is bij uitstek geschikt om in te zetten bij relatieproblemen, omdat het draait om samenwerking, afstemming en vertrouwen. Door samen te bewegen op de muziek, leren jullie je beter op elkaar af te stemmen, zowel fysiek als emotioneel. Onderzoek toont aan dat tango voor koppels verschillende voordelen kan hebben:

  • Verbeterde communicatie, zowel verbaal als non-verbaal
  • Meer intimiteit en een hechtere band
  • Elkaar veel beter aanvoelen
  • Groter wederzijds respect en vertrouwen
  • Betere afstemming en samenwerking
  • Meer plezier en ontspanning samen

Hoe werkt alternatieve relatietherapie met tango?

We gaan samen aan de slag met de Argentijnse tango. Door met tangoles aan de slag te gaan zullen jullie patronen in de dynamiek van relatie gaan herkennen. Denk aan oefeningen in tangohoudingen om de non-verbale communicatie te versterken. Of het gebruik van de tango-metafoor van leiden en volgen om rollen en dynamiek in de relatie te bespreken. Onder begeleiding van een ervaren tangoleraar leer je stap voor stap de basis van Argentijnse tango. Gaandeweg ontdekken jullie hoe jullie de inzichten uit de dans kunt vertalen naar jullie dagelijks leven als stel. Zo ervaren jullie zelf hoe essentieel een goede afstemming en samenwerking zijn voor een soepel verloop, zowel op de dansvloer als daarbuiten.

Tango privéles: Persoonlijke begeleiding voor je relatie

Wil je de voordelen van tango als alternatieve therapie ervaren voor je relatie? Kies dan voor een privéles tango! Ik bied tango privélessen op maat, volledig afgestemd op jouw / jullie wensen en niveau.

Benieuwd wat Argentijnse tango kan betekenen voor je relatie? Neem vandaag nog contact met me op voor de mogelijkheden en tarieven. De eerste proefles is geheel vrijblijvend.

Let op! Privéles Tango is geen officieel erkend relatietherapeut. Neem voor serieuze relatieproblemen contact op met een gespecialiseerde deskundig relatietherapeut te vinden via het NVRG. Argentijnse Tangoles is een alternatief en/of een goede aanvulling op bestaande behandeling of interessant ter voorkoming van relatieproblemen.