Tangoschool in Amsterdam | Privéles tango

Tangoschool Privéles Tango is gevestigd in Amsterdam en biedt lessen aan voor degenen die geïnteresseerd zijn in het leren dansen van de tango. Privéles Tango is gevestigd in Diemen en geeft daar les en vooral in de Regio Amsterdam, maar studenten komen uit heel Nederland en soms zelfs België. De school verzorgt zowel privélessen als workshops als evenementen. Studenten van alle niveaus zijn welkom, van beginners tot ervaren dansers.

Argentijnse Tangoschool Privéles Tango

De school is opgericht door Roshan Warjavand, een ervaren tangodanser met een passie voor lesgeven. Hij biedt een breed scala aan lessen, van beginners tot gevorderden, zodat iedereen een les kan vinden die bij zijn of haar niveau past. De lessen zijn klein en intiem, zodat elke student het meeste uit zijn of haar les kan halen. Of je nu tango wilt leren dansen voor je plezier of voor de competitie, Privéles Tango is de perfecte plek voor jou. Met ervaren en gepassioneerde leraar zul je zeker alles leren wat je moet weten over deze prachtige dans.

Argentijnse Tangoscholen in Amsterdam 

In Amsterdam kun je kiezen uit meerdere tangoscholen om de Argentijnse Tango goed te leren dansen. Ook zijn er vele leuke tango salons (dansevenementen) en activiteiten. Vaak worden deze salons en practica bij de tangoscholen zelf georganiseerd en zijn die ook toegankelijk voor niet-studenten om te komen dansen of oefenen. Wil je weten waar en wanneer? Dan kun je terecht op www.tangokalender.nl. De tangosalons / milongas zijn voor iedereen toegankelijk, de meeste practica ook, maar je kunt beter even informeren. Amsterdam best wel een stad met relatief veel tangodansers. Vrijwel alle tangostijlen zijn goed vertegenwoordigd. 

Privéles Tango in Amsterdam

Wil je privĂ©les tango in Amsterdam? Dan kun je natuurlijk bij een van bovenstaande scholen informeren. PrivĂ©les Tango is gevestigd aan de rand van Amsterdam in Diemen. Vanaf Amsterdam zijn we dus goed bereikbaar.  

Leren Tangodansen?