Tangoles in Amsterdam? Waarom PRIVÉLES sneller resultaat levert

Welkom bij Privéles Tango in Amsterdam / Diemen

Amsterdam, een stad die bruisend is van kunst en cultuur, biedt je kans om de verfijnde kunst van de Argentijnse tango te leren. Onze lessen zijn geschikt voor iedereen, van absolute beginners tot gevorderde dansers. We hebben aandacht voor zowel de techniek als het plezier van het dansen.

Waarom kiezen voor Tango?

Tango is meer dan alleen dansen. Het is een manier om contact te maken op dieper niveau. Het is ook goed voor je lichaam en je geest. Privéles Tango in Amsterdam leert je niet alleen de basisbewegingen en -technieken, maar ook de etiquette en culturele achtergrond van deze prachtige dans kennen.

Ons lesaanbod

Privéles Tango in Amsterdam geeft verschillende soorten tangolessen, van groepslessen tot privélessen. Onze lessen zijn praktisch en gericht op het verbeteren van je dansvaardigheden, met lessen die zijn ontworpen om je zo efficiënt mogelijk te laten groeien in je dansvaardigheden. We besteden elke les aandacht aan de technieken en plezier van dansen, wat elke les leuk en leerzaam maakt.

Neem nu tangoles in Amsterdam bij Privéles Tango en je krijgt:

  • De basisprincipes van techniek, connectie, muziek en theorie
  • Theorieles Argentijnse Tango etiquette

De voordelen van privéles t.o.v. reguliere lessen

  • Je hebt geen danspartner nodig
  • Je krijgt 100% aandacht, dus je leer veel sneller
  • Je leert meteen dansen met een ervaren tangoleraar
  • Flexibele tijden, lessen plannen wanneer het je uitkomt

Ontmoet de tangoleraar: Roshan Warjavand

In Amsterdam en omgeving worden de tangolessen gegeven door Roshan Warjavand, een gedreven en gepassioneerde tangoleraar. Roshan heeft jarenlange ervaring in het lesgeven en optreden met de Argentijnse Tango, en hij leert je de dans met liefde. Zijn aanpak is persoonlijk en ondersteunend, met als doel het ontwikkelen van zowel de technische vaardigheden als de expressieve capaciteiten van elke student.

Praktische informatie

De Tangolessen van Privéles Tango vinden vooral plaats in Diemen, aan de rand van Amsterdam. Je kunt makkelijk parkeren voor de deur en we zijn goed bereikbaar met OV. Ook geven we privélessen aan huis in de regio Amsterdam. Let op dit wel tegen meerkosten in verband met de extra reistijd.

De prijzen:

Dus wacht niet langer en begin met lessen!

Ben je klaar om Tangoles in Amsterdam te volgen bij Privéles Tango? Of je nu je eerste stappen op de dansvloer wilt zetten of je tangotechniek wilt verfijnen, wij bieden de kwaliteitslessen die je zoekt. Tango is een unieke manier om te ontspannen, nieuwe mensen te ontmoeten en jezelf uit te drukken.

Je kunt de komende weken al beginnen en een proefles inplannen! Boek een privé proefles Argentijnse Tango van 50 minuten.

Interesse in tangoles in Amsterdam?

Roshan danst tango op een tangosalon

Interesse in een tangoles?

Neem gerust contact op voor meer informatie.

CONTACT